Instemmingsverklaring

VERKLARING VAN INSTEMMING

Ik stem ermee in dat de persoonsgegevens die ik heb verstrekt in verband met deze aanvraag, worden verwerkt voor gepersonaliseerd marketing- en marktonderzoek door de verwerkingsverantwoordelijken Opel Belgium NV, Prins Boudewijnlaan 24A, 2550 Kontich, België en Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Duitsland.

Mijn gegevens mogen worden verwerkt door en gedeeld met onderstaande ontvangers, voor de volgende doeleinden:

Yellow_nl

Ik stem ermee in dat Opel Belgium NV en Opel Automobile GmbH de bovenvermelde gegevens gebruiken om mij correct te identificeren en mij de beste diensten en ervaringen te bieden, en om mogelijke inconsistenties met betrekking tot de vermelde doeleinden te vermijden. Deze partijen hanteren bedrijfsregels wanneer zij gegevens vergelijken en samenvoegen om overeenkomsten te detecteren tussen twee of meerdere registers die afkomstig zijn van verschillende bronnen en systemen (bv. via online aanvragen gericht tot Opel, deelname aan marketingevenementen van Opel, gebruik van myOpel), teneinde elke klant onder te brengen in één hoofdregister.

Mijn persoonsgegevens mogen tot drie jaar na mijn laatste contact met Opel worden opgeslagen.

De gegevensverwerking is gebaseerd op de toestemming die ik bij deze verstrek (art. 6 lid 1. a) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)).